Wednesday, February 18, 2009

Butici za venčanice u PiramidiDesetak butika za venčanice nalaze se u tržnom centru Piramida na Novom Beogradu. Pored klasičnih venčanica prodaju se i venčanice roze boje, venčanica bež. Nekoliko butika u Piramidi iznajmljuje venčanice i šije.

Šivenje venčanice po kataloškom uzorku. Sve venlčanice se iznajmljuju sa pratećom opremom: veo, torbica, bolero, ukrasi za kosu, kišovran za mladu, rukavice. Mogu se naći originalne venčanice francuske, američke. Postoje prodavnice speciajlizovane za sitne ukrase, cvetiće za goste, cvet za kuma, mašne za dekoraciju automobila od providnog tila, nacigovana traka za auto ili vrata stana. Trake i mašne za stolice u restoranu. Može se kupiti ukrasno srce od tila.

Svečane haljine u domaćoj proizvodnji, elegantne haljine sa ¾ rukavima, haljine od satena. Haljine za kumu na svadbi, sestru. Pozivnice za svadbu se štampaju. Pakovanje poklona. Iznajmljivanje muških odela i frakova. Bidermajeri od veštačkog cveća. Rever cvetovi, baloni za dekoraciju, cvetni aranžmani, sveće za venčanje u crkvi, jastuče za burme, pehar za crkveno venčanje, navlake za stolice.

Salon Melani, salon PAP, salon venčanica Saša i Gaga, butik Alf, butik Cinema, prodavnica Apolon, Prodavnica Dekor Vojinović , butik Nađa, Vojka Ivanović modestkinja, prodavnica Kućica, butik Alexandra, salion venčanica Honeymoon.

Tržni centar Piramida Jurija Gagarina 151a (od prizemlja do trećeg sprata), Beograd.

No comments:

Post a Comment

Followers